Почетна » ГРОЧАНИ НА РОБИЈУ „Србијо, предивна си! Ја сам твој! Испричаћу целом свету за све вас“!

ГРОЧАНИ НА РОБИЈУ „Србијо, предивна си! Ја сам твој! Испричаћу целом свету за све вас“!

од admin
0 коментар

Светска музичка икона Роби Вилијамс, одржао је 17.06.2015. године спектакуларан концерт пред више од 33.000 људи на београдском Ушћу! У духу слогана Гет ЕxцИТед, публика је овацијама испратила Вилијамсов концерт који је трајао скоро два сата, током којих су се смењивали највећи Робијеви хитови!

Колико је био одушевљен публиком на концерту, најбољи сведочи реченица коју је изговорио „Србијо, предивна си! Ја сам твој! Испричаћу целом свету за све вас“!

Публика је хорски певала уз апсолутни аудио-визуелни спектакл, са чак 20 чланова Робијевог пратећег бенда на сцени! Уз питање „Србијо, да ли сам још увек твој син?“ кренула је потпуна еуфорија уз тактове песме „Let Me Entertain You!“ по којој је Роби оправдано насловио целу турнеју.

Уследио је потом плесни хит „Rock DJ“, после којег је публика већ била спремна за чувену „Monsoon“. Ређали су се хитови „Come Undone“,“Millenium“, „Feel“, „Road To Mandaley“, „No Regrets“, „Bodies“,“Kids“,“Supreme“, и други. Током извођења песме „Candy“ извео је обожаватељку Ану на бину и са њом одиграо чувени плес у видео кревету уз прави пољубац!

Робијева ћерка добила је праву посвету уз традиционалну успаванку „Twinkle, Тwinkle Little Star“ коју је публика певала заједно са њим.

Приликом извођења песме „Better Man“ на сцени му се придружио и отац, чувени комичар ПитКонвеј, који путује са Робијем на целој турнеји. Queen и то уз епохалну „Bohemian Rhapsody“, а крај је традиционално припао култним баладама „Angels“ и за крај хорски певана „She’s the One“.

На концерту Роби Вилијамса било је много Грочана. Овај концерт забележили су својим мобилним апаратима.

 

 

Posted by Novica Sakovic on четвртак 18. јун 2015.

 

 

 

Posted by Novica Sakovic on четвртак 18. јун 2015.

 

 

Posted by Novica Sakovic on четвртак 18. јун 2015.

 

Видео: НовицаШаковић

Фото: Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар