Почетна » ХИТ ПРЕДСТАВА ПО 30. ПУТ Балкански секс и град- Чипка и чоколада

ХИТ ПРЕДСТАВА ПО 30. ПУТ Балкански секс и град- Чипка и чоколада

од admin
0 коментар

Премијера ове представе одржана је у УК “Вук Караџић“ у Београду 20.02.2016.године пред препуним гледалиштем и уз присуство огромног броја медија, како штампаних тако и електронских.

Представа је одмах освојила срца гледалаца, а до сада је одиграна 29 пута (сваки пут пред препуним салама) како у Београду тако и у градовима широм бивше Југославије. Не памти се скоро да је једна представа за тако кратко време изазвала толико интересовање и похвале јавности. Представа је осмишљена као једна комична прича у којој једна плавуша по имену Чупка и једна црнка по имену Чарна као две најбоље другарице причају о својим искуствима из живота. Увек актуелни мушко-женски проблеми приказани су на комичан начин у овом сценско-музичком перформансу. Радња представе је смештена у ТВ шоу под називом “Опуштено“, а сама идеја је изазвала одличну интеракцију са публиком.


Насмејећете се уз представу “Балкански секс и град – Чипка и чоколада” јер је то узбудљив перформанс настао на основу књиге „Чипка и чоколада” која на духовит начин обрађује многа питања која муче савремену жену и мушкарца на Балкану. Глумци ће на позорници оживети сва она мирења, размирице, преиспитивања међу паровима која немају краја. Америчка серија ,,Сеx и град“ освојила је планету бавећи се баш њима, а сад и Србија има нешто слично. По узору на пријатељице из Њујорка које муке муче са мушкарцима и главне јунакиње ове комедије,Чарна и Чупка, свакодневно анализирају своје “нерешиве“ проблеме, док Микан Козомара игра згодног заводника. Чарна, коју игра Милена Матић-Ласић је још увек слободна и тражи човека свога живота а Чупка, коју игра Ана Сакић је срећно удата, мајка троје деце. Њих две воде потпуно другачије животе, а ипак се савршено разумеју и имају сличне проблеме.
У представи глуме: Ана Сакић – Чупка, Милена Ласић – Чарна, водитељ је Микан Козомара а специјални гост је Франо Ласић. У музичком делу представе учествује оперска певачица Габријела Убовић, а свака представа има и госта изненађења.

„Балкански секс и град – Чипка и чоколада” ће поново бити представљена београдској публици 30.05.2016.год. у 20:30 х у простору Дечијег културног центра (ДКЦ), Таковска број 8.

Можда ти се свиди

Оставите коментар