Почетна » КРАТАК А СЛАДАК Концерт „Деца деци“ у Болечу

КРАТАК А СЛАДАК Концерт „Деца деци“ у Болечу

од admin
0 коментар

У уторак, 11. маја 2016. године у Основној школи „Никола Тесла“, подручно одељење у Болечу одржан је кратак а сладак концерт ученика Основне музичке школе из издвојеног одељења у Винчи.

Ово је први у низу концерата који ће се одржати за ученике млађих разреда основних школа са територије општине Гроцка.
На концерту су се представили неки од најмлађих ученика који су публици представили своје музичке вештине на гитари, флаути, виолини и хармоници.

Публику су чинили ученици првог, другог, трећег и четвртог разреда који су показали велико интересовање за упознавање поменутих инструмената.

-Наши другари су са великом пажњом и стрпљењем испратили коцерт, након чега су добили прилику да ближе виде, дотакну, па и „засвирају“ на жељеним инструментима. Највећа гужва створила се око виолине и гитаре, а наравно, било је доста интересената и за флауту и хармонику.

У веома веселој атмосфери деца су се дружила и уживала како уз звуке класичне музике тако и уз дечије песмице које су заједно певали наставници и ученици.

Било је задовољство дружити се са овим клинцима и клинцезама, а ми ћемо се, наравно, потрудити да оваквих дружења буде што више и да деци приближимо музику на најлепши могући начин, кажу из Основне музичке школе у Гроцкој.

 

За Жиг Инфо:

Приредио- Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар