Почетна » Balkan Revival представља спот за песму руке

Balkan Revival представља спот за песму руке

од admin
0 коментар

 Стих “ нису довољне руке које пружаш ми сад “ говори на суптилан начин да није само потребно да неко буде физички поред тебе него И душом И телом. Најмоћнији стих песме који доноси смисао “Одлазим са жељом да се вратим, твоје лице у огледалу мом вратићу се када схватим да отићи немам ком.” Говори о томе да је сваком од нас потребно да одемо негде да ревидирамо став И да схватимо заправо колико волимо неког. Схватићемо то у дубини душе кад нам та особа постане лице у нашем огледалу. Као што И сама песма каже у стиху “твоје лице у огледалу мом” Овим спотом бенд Balkan revivival најављује низ спотова са актуелног албума али И нови албум који излази на јесен.

 

Balkan Revival је Punk Rock бенд из Власотинца настао почетком 2016.године, као наставак започетог са половине деведесетих, када су били угушени у раду од тадашњег режима због својих социално-политичких песама. Први албум “Борба петлова” издају у Хрватској за познатог Загребачког независног издавача Зденка Фрањића и његову издавачку кућу
Listen Loudest(Слушај најгласније), септембра 2016. Албум потписује гитариста Милан Цалић, као композитор и текстописац. Током 2016. бенд је био изузетно активан са преко 30-40 наступа широм земље. Важи за један од најактивнијих младих бендова у Србији. Поменућемо само неке наступе: Srbija rok festival, Green Fest, Underground Fest, Rock On Festival, Over Load fest и наступе са познатим Београдским бендом Dza ili Bu у Лесковцу, Зајечару И Београду, као И са култним Ниским бендом Новембар у Новом Саду, Пожаревцу, Алексинцу, Врању, Власотинцу…, са познатом новосадском групом Ateist Rap на Ундергроунд фест-у. Balkan Revival је имао заједничке наступе са познатим Француским бендом Mystic Motorcycles, Грчким бендом Voodoo Healers и са Бугарским бендом Daile Noise Club. Почетком 2017. бенд снима сингл “Хероина” чији текст потписује Београдски писац Иван Бајке Бајовић, као најаву предстојећем албуму који ће изаћи 2019. Чланови бенда су: Милан Цалић, гитаре. Милош Петковић, вокал. Марјан Прокоповић, бубањ. Драган Стојковић, бас.

 Иван Бајовић 

Можда ти се свиди

Оставите коментар