Почетна » ЛЕПОТА ДОЛАЗИ ИЗ СРБИЈЕ Мисс туризма 2016

ЛЕПОТА ДОЛАЗИ ИЗ СРБИЈЕ Мисс туризма 2016

од admin
0 коментар

Такмичења у лепоти „MISS TURIZMA SRBIJE 2016“ ће се одржати 5. октобра 2016-те године у клубу „АЗАРРО“  на Ади.

Прошлогодишња победница Србије на избору „Miss Tourism World“ 2015/16 у Малезији,Сара Стојановић (21), проглашена је трећом пратиљом.

Ово је највећи успех у историји Србије у досадашњим учешћима на светским такмичењима у лепоти.

Наша представница је успела да на најбољи начин да представи нашу земљу,наш народ,културу,обичаје,туристичке потенцијале Србије,као и најбоље брендове из Србије.

С обзиром да се наша представница пласирала у ТОП 5. на светском избору који је одржан у Малезији,а сходно правилима светске организације, Србија је овим пласманом добила да буде кандидат-домаћин организације светског избора за „Miss Tourism World“ 2017/ 18 год.

Изузетна нам је част и задовољство да овим путем Вас позовемо да се и Ви укључите у наш пројекат,да помогнете спонзорством најлепшу манифестацију у Србији,како би што боље и успешније организовали ову манифестацију,која ће бити испраћена великим бројем медија,као и присуством ВИП гостију.
Да изаберемо најлепшу девојку Србије која ће представљати нашу земљу,као амбасадор на светском избору Miss Tourism World 2016 год.
Ми смо једини у Србији у организовању оваквог догађаја и представљању наше земље у свету.
Циљ манифестације јесте промоција туристичких потенцијала Србије,као и промоција и представљање најбољих брендова.
Циљ је да Србија буде домаћин светског такмичења Miss Tourism World 2018 год, и угости лепотице широм света и Вип госте, кажу из организације.

 

Приредио:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар