Почетна » ОВОГ ВИШЕ НЕМА У ГРОЦКОЈ Завршено је снимање филма „Оно мало части“

ОВОГ ВИШЕ НЕМА У ГРОЦКОЈ Завршено је снимање филма „Оно мало части“

од admin
0 коментар

Филмско кафанче Дуле које је унело топле емоције у наше место и на свој начин разонодило многе Грочане, одлази даље – на екране.

У четвртак, 5. маја завршено је снимање и последње филмске сцене у Гроцкој, а како све то скупа изгледа и на који начин је обухваћен племенити живот српске хероине Милунке Савић, ускоро ћемо гледати у играном ТВ филму РТС-а под називом „Оно мало части“.

Директор фотографије Периша Ђинђић, који у Гроцкој има викендицу и упознат је са неким од лепота нашег места, изјавио је да се после овог искуства осећа правим Грочанином, те да се уверио колико је стара варошица лепо и пријатно место за живот.

Захвалио се руководству општине Гроцка и свим Грочанима које је у протекле две недеље упознао на разумевању, сусретљивости и срдачности, уз напомену како не памти да су негде овако домаћински и пријатељски годинама уназад били дочекани.

Филмска екипа, коју чине режисер Филип Чоловић, директор фотографије Периђа Ђинђић, сценограф Драгослав Ивковић, костимограф Александра Александрић, организатор и продуцент Драгана Богдановић, уз глумачку екипу чије главне улоге тумаче Љиљана Благојевић, Миодраг Крстовић, Никола Ракочевић, Тома Курузовић и Соња Колачарић, пренели су даље своје искрено одушевљење Гроцком и Грочанима, гостопримством и атмосфером у којој је протекло снимање.

 

З. Атић

Можда ти се свиди

Оставите коментар