Почетна » ПОТПУНО ДРУГАЧИЈА ГИТАРИЈАДА -Каиш ће бити претегнут

ПОТПУНО ДРУГАЧИЈА ГИТАРИЈАДА -Каиш ће бити претегнут

од admin
0 коментар

Овогодишња, 50. Гитаријада биће организована са знатно мањом количином новца у односу на раније године, рекао је јуче на конференцији за новинаре градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић.

„Прошле године је утрошена енормна сума новца. Ове године то неће бити случај. Биће скромно. Да ли је 50. или 60. за мене то није битно, битно је колико ће то финансијски да кошта“, каже Огњеновић и додаје да ће се ускоро кренути са организацијом, али и да се већ врше преговори са појединим београдским бендовима, који су заинтересовани да наступе и без пара.

„Ускоро ће бити оформљена Комисија која ће се бавити организацијом Гитаријаде. У Београду већ водимо преговоре и могу да кажем да постоје поједини бендови који желе да нам помогну и који би радо гостовали на нашој Гитаријади без новца, без надокнаде“, каже Огњеновић и наглашава:

„Каиш ће бити претегнут. За сваки динар тачно ће се знати где и за шта иде и коме се шта плаћа. Рекламирања по новинама и телевизијама више неће бити, јер нисмо у ситуацији да се рекламирамо“.

 

(radio magnum)

Можда ти се свиди

Оставите коментар