Почетна » Прва београдска промоција књиге “Седим ја тако… “

Прва београдска промоција књиге “Седим ја тако… “

од admin
0 коментар

Прва београдска промоција књиге “Седим ја тако… “ двоје нишких аутора, одржаће се у библиотеци “Милутин Бојић”,(Илије Гарашанина 5), у петак, 15. Децембра од 19 часова.

Аутори књиге, Небојша Озимић (историчар) и Сандра Станковић (новинар), су различите теме наше свакодневице обрадили свако из свог угла на специфичан и духовит начин, са намером да, како кажу, врате осмех на лице сваком читаоцу, а уједно да заборављене лепе вредности “оживе” кроз сећања сваког од нас. Сам дизајн књиге је неуобичајен и самим тим интересантан, јер је једна страна књиге мушка, а друга женска, са истим насловима прича, али са потпуно различитим освртом. Обе стране се сусрећу у средини књиге што је још једна игра аутора.

Упоређујући мушке и женске ставове, остављено је нама читаоцима да проценимо има ли ту сукоба мишљења вечитих ривала – мушкарца и жене.


На дружењу, како аутори зову сваку своју промоцију, говориће Карло Астрахан, уредник програма библиотеке, Лидија Ћирић, књижевница, Небојша Озимић и Сандра Станковић, аутори књиге “Седим ја тако…”

Можда ти се свиди

Оставите коментар