Почетна » ТАСОВЦУ СМЕТА ЂАЧКА ПРИРЕДБА! Позвао полицију и пријавио буку и неред у школи

ТАСОВЦУ СМЕТА ЂАЧКА ПРИРЕДБА! Позвао полицију и пријавио буку и неред у школи

од admin
0 коментар

Министар културе Иван Тасовац пријавио је буку и неред у Основној школи “Краљ Петар Први” у Београду, а полиција затекла основце који су ђачком приредбом прослављали дан школе.

Инцидент се десио 26. априла увече. Након позива министра патрола је одмах упућена у школу “Краљ Петар Први”. Били су помало затечени када су схватили да се ради о ђачкој приредби, баш као и директор школе њиховим доласком. Полицајци нису затекли никакве нереде, а директор им је објаснио да је била прослава дана школе која је притом и завршена, па су полицајци могли само да испрате родитеље који су, за разлику од министра Тасовца, дошли да уживају у приредби својих малишана.

Како је за “Ало!” појаснио један од родитеља, школа је славила 298. година постојања. У препуној свечаној сали школе одржана је приредба која је својом духовитошћу засмејавала све присутне без обзира на године… Осим министра Тасовца. Прослава је завршена, као и сваке године, живом свирком у којој је учествовао школски хор и професионални музичари који су их пратили на инструментима. На репертоару су били и рок хитови, па се на “јутјубу” може наћи и снимак на ком су ученици певали песму “Свет је леп када сањамо” од групе “Пилоти”.

– Можда министар Тасовац мисли да деца треба да се хитно “разбуде”, па је позвао полицију. А можда само не воли Кикија из “Пилота” – био је огорчен један од родитеља, који се задесио на лицу места, када се полиција појавила.

– Скандалозно је то што је ђацима који су се веселили уз музику полицију послао министар културе – додаје наш саговорник.
Како сазнајемо, министар Тасовац био је у комшилуку када је чуо музику из школе, која га је очигледно иритирала. Чини се као да је једва истрпео да позове полицију, јер је позив примљен само један минут после 22 часа.

– Не могу да схватим да неком смета ђачка приредба, нарочито што је реч о министру културе?! Као да је једва дочекао да позове полицију чим је прошло 22 часа, али само се избламирао јер је прослава ионако већ била завршена – закључујује наш саговорник.

(Извор: Ало)

Можда ти се свиди

Оставите коментар