Почетна » ДУШИЦА ЖЕГАРАЦ Промоција књиге КАО НА ФИЛМУ

ДУШИЦА ЖЕГАРАЦ Промоција књиге КАО НА ФИЛМУ

од admin
0 коментар

Иако ретко присутна у јавности у последњих неколико година, траг који је Душица Жегарац оставила у српској и југословенској кинематографији не само да је неизбрисив него се чини да је све дубљи и упечатљивији.

Да је у филмском свету итекако и даље незаобилазна фигура потврђује и чињеница да је без обзира на дуго одсуство са сцене добитница овогодишње награде Златни печат коју за допринос филму додељује ’Југословенска кинотека’. О свему што је урадила током дуге и веома успешне каријере писала је у књизи ’Као на филму’ коју је објавио Филмски центар Србије, а која ће бити промовисана у књижари Плато (улица Кнез Михаилова бр. 48) у четвртак 14. јула у 19 часова.

Осим глумице на промоцији ће говорити чувени српски редитељ Пуриша Ђорђевић, затим уредник књиге и филмски критичар Мирољуб Мики Стојановић, као и књижевница Лидија Јелисавчић Ћирић која ће водити дискусију.

Пошто смо готово сигурни да не постоји бољи начин да проведете јулско вече у Београду, очекујемо да својим присуством овај четвртак учините незаборавним и вама и нама.

Можда ти се свиди

Оставите коментар