Почетна » БАХАТИ ПОПОВИ Лимузином СПЦ право кроз пешачку зону, грађани склањали децу

БАХАТИ ПОПОВИ Лимузином СПЦ право кроз пешачку зону, грађани склањали децу

од admin
0 коментар

Многобројни Новосађани јуче поподне били су непријатно изенађени када је кроз Змај Јовину улицу, која се налази у пешачкој зони, уз звуке сирене аутомобила прошла луксузна „цитроенова“ лимузина Ц5.

Возач аутомобила је трубио како би се грађани и деца склонили док је пролазио улицом која је намењана само за пролаз пешака, а уз посебне дозоволе хитним службама и доставним возилима, пеноси мојновисад.цом.

Возач је трубио грађанима да се склоне
Грађани су, као што се може видети на фотографијама, морали да склањају децу како би возач прошао што пре. Он је према изјавама сведока догађаја стално трубио пешацима који су се нашли на путу.

У овим колима са новосадским таблицама налазила су се два свештеника који су се колима кретали од Владичанског двора, где је такође било паркирано неколико лимузина.

Из Змај Јовине су скренули у део Милетићеве улице, а одатле у Грчкошколску која је дозвољена за саобраћај и где се налазе паркинг места.

Један од Новосађана, који је направио и фотографије проласка ове лимузине са свештеницима, каже да су возач и његов сувозач били врло непријатни када су видели да их фотографише и да су му упутили неколико реченица које нису у складу са учењима СПЦ којој евидетно припадају особе из аутомобила.

Проблем са паркирањем возила код Владичанског двора и Саборне цркве, а која припадају свештенству постоји већ годинама, али из непознатог разлога градске службе толеришу непрописно паркирање иако у околним улицама и на платоу Рибље пијаце постоје паркинзи који се могу резервисати само за потребе црквене општине.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар