Почетна » Александар Шапић: Од понедељка почиње подела поклон-ваучера свим предшколским и школским установама

Александар Шапић: Од понедељка почиње подела поклон-ваучера свим предшколским и школским установама

од Други Пишу
0 коментар

Александар Шапић најавио је да од понедељка, 19. децембра, почиње подела ваучера у вредности од шест хиљада динара за сву децу Београда, закључно са завршним разредом средње школе.

Поклон-ваучере ће добити и сви запослени који раде с децом, у вртићима и школама.

– Коначно је завршен процес набавке ваучера и без обзира на жељу неких да Београђани остану без вредног поклона који им је њихов град обезбедио, као што сам и обећао, ваучери ће стићи до свих оних којима су намењени. Ово ће бити посебан новогодишњи поклон од Града Београда за сву београдску децу и све запослене у предшколском и образовном сектору који свакодневно брину и воде рачуна о њима. Ваучери ће у току следеће недеље бити достављени свим државним и приватним предшколским и школским установама, тако да очекујемо да ће их сви имати до 26. децембра, након чега ће у оквиру тих установа да крене подела нашим грађанима. За ону децу која не иду у вртиће родитељи ће од 26. децембра моћи да се јаве у своју општину, те ће на посебном шалтеру с личном картом и здравственом књижицом детета моћи да подигну ваучер. Шалтер ће бити доступан и за све рекламације уколико буде евентуалних проблема – истакао је Шапић.

Ваучери ће моћи да се искористе у року од два месеца од момента преузимања, тачније до 1. марта, прецизирао је градоначелник.

Новости онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар