Почетна » БАХАТИ ДИРЕКТОР: Приватну тужбу плаћа водовод Гроцка

БАХАТИ ДИРЕКТОР: Приватну тужбу плаћа водовод Гроцка

од admin
0 коментар

Директор Ј. П „Водовод и канализација“ Гроцка Славољуб Стевановић приватну тужбу коју је поднео против хуманитарне организације „Чаролија Пепељуга и пријатељи 21. века“ и бившег јавног гласила Наша Гроцка,  плаћа новцем грађана.

За време мандата Стевановића, водовод Гроцка је доспео у блокаду рачуна за износ од преко 60 милиона динара. Стевановић је обећао да ће до краја марта ове године изаћи из блокаде али то није учињено. Радницима у водоводу Гроцка плате су умањене и сви су на минималцу због тешког стања у предузећу. Водовод Гроцка такође има проблем и са исправношћу пијаће воде. Медији су скоро писали да је грочанска вода једна од најгорих за пиће. Ситуација у Заклопачи и Пударцима је још гора. Тамо је вода само техничка, али цена по кубику исте је за скоро сто посто већа него у београдском водоводу.

Иако је ситуација таква,  директор Стевановић налази себи за право да новац грађана користи у приватне сврхе.
Потврду да је судску таксу за Стевановића платио Водовод Гроцка, добили смо од Вишег суда у Тимочкој, пред којим се одвија процес.

Иначе, Стевановић иако је тужилац на суђења се не појављује. Стевановић је прво поднео тужбу сам, односно није имао правног заступника.На првом рочишту појавила се адвокатица која је почела да заступа Стевановића и затражила је одлагање рочишта из разлога што је касно ангажована и није упозната са предметом. Иста адвокатица заступа и председника општине Гроцка, Стефана Дилберовића.
На другом, тачније одложеном рочишту, Стевановић је ангажовао и другог адвоката, те сада има два заступника. Стевановић се опет није појавио на суђењу. Жиг Инфо није могао да дође до информације из чијих средстава се плаћају адвокати.

Чланак о Стевановићевој тужби против Наше Гроцке можете видети овде Direktor Vodovoda tužio Našu Grocku

Редакција Жиг Инфо

Можда ти се свиди

Оставите коментар

thirteen + 8 =