Почетна » БАХАТО Синиша Мали: Звали смо Сигала да свира јер је он то желео

БАХАТО Синиша Мали: Звали смо Сигала да свира јер је он то желео

од admin
0 коментар

Висину хонорара америчког глумца и осталих певача који ће наступити током четвородневне најлуђе ноћи, као и спонзоре, први човек Београда и даље крије

– Градоначелник Београда Синиша Мали коначно се удостојио да каже зашто ће Стивен Сигал са својим блуз бендом певати у Београду за новогодишњу ноћ. Јер је он то желео! Не Мали, него Сигал!

Наравно, поново није открио висину хонорара који ће бити исплаћен америчком глумцу, којем ће за испуњење жеље још и да плате, као ни то колико ће добити Лепа Брена, Ван Гог, Тропико бенд, Цеца, Жељко Јоксимовић и Милиграм, то јест ко ће од њих наступити бесплатно, а ко не током маратонског четвородневног дочека. Није казао ни ко ће бити спонзори иако стручна јавност данима наглашава да је у обавези да то учини.

Гостујући на ТВ Пинк, Мали је на питање водитеља да ли је Сигалов концерт добра ствар за српску омладину одговорио:
– Мислим да јесте. Мислим да је Стивен Сигал прослављени глумац, особа која се показала као велики пријатељ Београда и Србије, која је изразила жељу да Нову годину проведе у Београду и да са својим блуз бендом промовише и Београд и Србију – рекао је Мали и додао:
– Имајте у виду да са Стивеном Сигалом долази велики број новинара из иностранства. С њим добијамо ону промоцију Нове године, промоцију Београда коју немамо само са домаћим извођачима. Београд је увек био познат као град који привлачи људе из региона, а ми сада хоћемо да привучемо људе из Француске, Шпаније, Лондона, Прага, Москве. Хоћемо да те људе привучемо у Београд, за то нам треба звезда светског калибра, а то је управо Стивен Сигал.

Мали тврди да Град неће потрошити више од 20 милиона динара, пошто ће имати спонзоре.
– Прошле године смо за дочек Нове године имали око 60.000 страних туриста, а ове очекујемо минимум 150.000, јер је само из Бугарске најављено њих 90.000. Ови туристи у просеку дневно оставе 300 евра и у Београду бораве три или четири дана, а то су десетине милиона евра које ће Београд зарадити! – казао је Мали.

По тој рачуници Београд ће само од Бугара за један дан зарадити 2,7 милиона евра.
– Све ће бити транспарентно и сигурно нећемо крити износе јер се поносимо тиме што ћемо уложити у нешто што ће граду донети велики профит. Када завршимо припреме, за десетак дана, објавићемо цео извештај о томе где је сваки динар потрошен – рекао је Мали и додао да ће дочек 2017. бити још помпезнији.

Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар