Почетна » БАКА НА ЗЕЛЕЊАКУ ПРОСИ СА КУЦОМ Њена прича ломи и најтврђа срца

БАКА НА ЗЕЛЕЊАКУ ПРОСИ СА КУЦОМ Њена прича ломи и најтврђа срца

од admin
0 коментар

У великом броју несрећних душа које за најосновније ствари просе у подземном пролазу на Зеленом венцу, већ дуго се истиче симпатична бакица која седи на степеницама са тихом црном куцу уз себе. Њено име је Емилија и живи у условима који су, у најмању руку, поражавајући. Заборављена од свих, бака годинама живи без струје, без воде, у кућици у Рипњу која прокишњава.

Бака Емилија у пролазу на Зелењаку

Ипак, можда најдриљивији део бака Емине приче је чињеница да све што испроси, а то је свакако веома мало, несебично дели са својим кућним љубимцима – куцама. Они који често пролазе Зелењаком сигурно су је видели како дели кифлу са куцом, а управо то ради и код куће, где има још љубимаца.

Но, док многи окрећу главу на другу страну, једна Београђанка је решила да помогне Емилији и покренула је Фејсбук страницу посебно намењену за помоћ бака Ема.

Како изгледа бакина кућа и њен приватан живот прочитајте на 24сата.

– Она проси на Зеленом венцу са својом куцом. Сретала сам је неколико пута и једном поседела са њом. Тада сам сазнала да живи у Рипњу, сиромашна је. Живи у кући која се распада и прокишњава, без воде, струје и купатила. Али је то није спречило да воли животиње, па тако Све што испроси дели са љубимцима – каже ова хумана девојка, која не жели да се експонира.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар