Почетна Локалне вестиБеоград Мали се отргао контроли Вучићу и истрчао маратон

Мали се отргао контроли Вучићу и истрчао маратон

од admin
0 коментар

 

– Каква атмосфера на данашњем Београдском маратону! После паузе због пандемије, опет смо могли да трчимо улицама нашег града и да пошаљемо најлепшу слику у свет! Оборен је и лични рекорд – 21км за један сат и 50 минута. Идемо даље – написао је Мали на Инстаграму.

Мали није крио одушевљење после трке, а како ће на ово реаговати Александар Вучић, с обзиром на то да га је већ оштро прекоравао због учешћа на маратонским тркама широм света, остаје да се види.

– Као што сам замерао Синиши (Малом) и Марку (Ђурићу) и (Зорану) Ђорђевићу, што мало-мало, па трче неке маратоне. Дај, бре, људи, о’ладите од тих маратона. Сва тројица су направили грешку, а једино је Синиша био лукав па хтео да сакрије своје присуство на Берлинском маратону, а ова двојица да ми се похвале да су истрчали маратон. Кад сам почео свашта да им изговарам: „А имали сте, значи, три дана да одете у Берлин, да тамо трчите 40 км. Па, колико сте овде морали да трчите километара да бисте тамо истрчали 40? Кад радите нешто за народ?“ Онда се више не хвале да трче по цео дан и не знам шта све. Сад шаљу слике из библиотеке – изјадао се Вучић Миломиру Марићу на ТВ Хаппy, о проблемима које има са сарадницима.

Дакле, плагирање доктората, афера са становима у Бугарској, рушење у Савамали и други скандали везани за име Малог, немају никакав значај у односу на неопростиви грех трчања маратона.

Ово је, бар први пут да јавност зна, отворена непослушност Малог према Вучићу, којем је трчање маратона важније него „рад за народ“. И још поручује да иде даље, те да ће наставити да крши вољу Вучића.

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар