Почетна » Београд: Повређена жена, пропала кроз рупу у тролејбусу!

Београд: Повређена жена, пропала кроз рупу у тролејбусу!

од admin
0 коментар

У тролејбусу који је саобраћао на линији 41 био подугнут поклопац, путници прескакали, а несрећна жена је, не видевши, пропала. Задобила лакше повреде

ЖЕНА средњих година повређена је јутрос око седам сати када је, улазећи у тролејбус у Кнеза Милоша, пропала кроз рупу код задњих врата возила! Несрећа се догодила на аутобуском стајалишту Милоша Поцерца, а путница је прошла са лакшим телесним повредама.

Како нам је јавио Београђанин који је присуствовао инциденту, у тролејбусу који је саобраћао на линији 41 поред задњих врата је био подигнут поклопац, који су путници улазећу у возило прескакали. Избегавали су опасност док несрећна жена није, улазећи, пропала кроз отвор у тренутку кад је возило кретало са станице.

– Викали смо возачу да стане док смо је извлачили и стављали да седне на најближе седиште. Након повика тролејбус је заустављен 10 -ак метара одстанице. Троје суграђана је извукло госпођу из рупе пре него што је возач дошао да види о чему се ради. Жена, којој су, срећом, само лакше повређене ноге, када је села видно узрујана, у шоку и боловима, кратко је прокоментарисала да није видела да је поклопац подигнут и да свакако нијеочекивала да у возилу постоји рупа коју није приметила јер је на станици неколико путника ушло пре ње – написао нам је Илија Петровић.

Након што су путници упитали возача како вози са рупом у возилу и да ли је свестан да неко може да се повреди и настрада, возач је рекао: „Нисам видео то, идем у гаражу сад“.

Возило је, према речима Петровића, наставило вожњу са путницима до станице Ортопедски завод на почетку Булевара кнеза Александра Карађорђевића, када је возач, вероватно пошто је приметио да путници фотографишу возило и рупу у возилу, на стајалишту рекао путницима да напусте возило.

Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар