Почетна » „ДРУГА СУ МИ УПУЦАЛИ НА ПЕШАЧКОМ“ Паника у центру Београда, НН лице два дана пуца на пролазнике из ваздушне пушке

„ДРУГА СУ МИ УПУЦАЛИ НА ПЕШАЧКОМ“ Паника у центру Београда, НН лице два дана пуца на пролазнике из ваздушне пушке

од admin
0 коментар
 
– Један колега је погођен у ногу. Касније када је полиција дошла и извршила увиђај, нашли су две-три дијаболе у кругу од десетак метара – рекла је једна од радница у оближњем маркету за „Блиц“.
 
Док су репортери „Блица“ били на месту догађаја, чуо се јак пуцањ који је узбунио пролазнике, али овај пут на сву срећу нико није погођен.
– Чуо се јак пуцањ, нисам знала тачно шта се дешило, видела сам само да су голубови панично полетели, вероватно је био још један пуцањ – рекла је једна од пролазница на улици.
 
У овом делу Београда ово је већ два дана главна тема међу комшијама.
– Мој пријатељ је пре неки дан погођен у леђа, када је прелазио пешачки прелаз. Мислим да има мали оток на леђима – рекао је један од радника оближњег локала, чији се комшија нашао на мети пуцача.
Већина радника околних локала, али и станара, забринута је за своју безбедност, јер како кажу, иако до сада нико није озбиљно повређен, никада се не зна када може бити.
 
– Замислите да дијабола погоди некога у око, то може бити веома опасно – рекла је једна од комшиница.
 
Очевици кажу да је полиција била на месту догађаја, када је овај случај пријављен, међутим и даље је остало неоткривено ко је извршилац.
Претпоставља се да је пуцач из зграде прекопута.
 
Сличан инцидент догодио се прошле недеље у Новом Саду када је непозната особа данима из ваздушне пушке гађала пролазнике на Булевару Јаше Томића. Због повреда задобијених из ваздушне пушке неколико Новосађана потражило је помоћ лекара у Ургентном центру.
 
Једна од погођених, случајна пролазница, рекла је прошле недеље за „Радио 021“ да је шетала са ћерком када је осетила бол у руци.
 
– Чула сам звук, шиштање и осетила бол у десној надлактици. Нисам одмах схватила шта се дешава, али сам видела да се нешто дешава и човека који иде иза нас, који се ухватио за врат. Тада сам схватила да нас неко гађа из зграде и потрчале смо даље и склониле се. Човек који је исто погођен је наставио даље, ваљда не схватајући да га је дијабола погодила. Пошто нисмо успеле да видимо одакле се пуцало, отишле смо право у полицију у Краља Петра, где су све записали и упутили ме у Ургентни, где су констатовали да сам упуцана из ваздушне пушке – рекла је она.
Т. Богосављевић , М. Вранић    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар