Почетна » БЕОГРАЂАНИ ОПРЕЗ! На улицама главног града се појавила НОВА ОПАСНОСТ

БЕОГРАЂАНИ ОПРЕЗ! На улицама главног града се појавила НОВА ОПАСНОСТ

од admin
0 коментар

‘Ја сам претучен и ту се сад ништа не може. Батине буду па прођу, али несигурност у мој град, осећај презира који се ствара у мени према ОВАКВОМ БЕОГРАДУ не знам како ће и да ли ће проћи.’

Редакцији „Дневно“ се јавио забринути Београђанин В. П. који је недавно имао веома непријатно искуство на улици главног града.

Он им је испричао да се у Београду повећао број насилних џепароша. Чуо је за 4 случаја која су се десила у последња 2 месеца, а прексиноћ је и сам постао жртва.

 

Код Палилулске пијаце/Поштанске штедионице, напала су ме два момка са леђа тражећи ми паре. Имали су нож, па нисам оклевао ни тренутак, већ сам извадио све што сам имао у џепу. Пошто сам студент, ту је било „само“ 500 динара – прича В. П.

 

Нажалост, овај непријатан сусрет није се ту завршио.

– Почели су да ме туку, тражећи ми мобилни телефон. Знајући како и колико одвајам месечно да бих отплатио исти, није ми падало на памет да им дам. Покушао сам да им објасним, али они су ме тукли све више, песницама у главу. На силу сам одговорио силом и кад се указала прилика, побегао сам – објашњава В. П. и додаје да случај није пријавио полицији јер зна да се „ништа не би променило”.

Он истиче да зна да је оваквих случајева све више и апелује на надлежне да предузму нешто како би напасницима стали на пут.

– Ја сам претучен и ту се сад ништа не може. Батине буду па прођу, али несигурност у мој град, осећај презира који се ствара у мени према ОВАКВОМ БЕОГРАДУ не знам како ће и да ли ће проћи – закључује В.П а преноси dnevno.rs

Можда ти се свиди

Оставите коментар