Почетна » БУС ПЛУС БЕЗОБРАЗЛУК: Контролори избацивали путницу из трамваја ни криву ни дужну!

БУС ПЛУС БЕЗОБРАЗЛУК: Контролори избацивали путницу из трамваја ни криву ни дужну!

од admin
0 коментар

Возач трамваја Драган Вељовић потврдио је за Курир да није имао да врати кусур.

онтролори „бус-плуса“ још једном су показали бахатост, а њихова жртва овог пута у возилу ГСП била је девојка (име познато редакцији), коју су покушали да избаце из трамваја само зато што возач није имао да јој врати кусур.

Инцидент се догодио у понедељак ујутру на линији број шест на Звездари.
– Кад сам ушла у трамвај, на вратима је већ стајала контролорка. Рекла сам јој да идем до возача да купим карту. Није правила проблем. Возило је кренуло, а на средњим вратима су стајале друге две контролорке које су ми тражиле карту. Поновила сам да сам тек ушла и продужила до кабине – прича путница и наставља:
– Возачу сам дала 500 динара, али није имао да ми врати кусур. Кад су то чуле, као да сам крива, безобразно су ми наредиле да изађем из возила, што сам одбила. Иако нисам обавезна, понудила сам да карту платим дупло, а оне су кренуле да ме вређају и избацују из возила.

Наша екипа одмах је изашла на терен и затекла шефа контроле „бус-плуса“, који нам је поручио да ће случај бити испитан, док је бахату контролорку склонио с те деонице.

Возач трамваја Драган Вељовић потврдио је за Курир причу:
– Истина је да нисам имао да вратим кусур и контрола је девојку хтела да избаци. Није крива јер је хтела да обави своју дужност, а контролори често знају да буду непријатни кад путници код себе немају ситан новац.

(Љ. С. Курир)

Можда ти се свиди

Оставите коментар