Почетна » ЦЕНТАР У БЛОКАДИ Ево руте којом ће вечерас ићи ПРОТЕСТНА ШЕТЊА, а препоручујемо и АЛТЕРНАТИВНЕ ПРАВЦЕ

ЦЕНТАР У БЛОКАДИ Ево руте којом ће вечерас ићи ПРОТЕСТНА ШЕТЊА, а препоручујемо и АЛТЕРНАТИВНЕ ПРАВЦЕ

од admin
0 коментар

Учесници „Протеста против диктатуре“ саопштили су трасу којом ће се вечерас кретати колона.

Демонстранти ће ићи рутом Дом Народне скупштине – Правни факултет – Београдска – Славија – Теразије – Кнез Михаилова – Париска – Студентски трг – Трг републике – Дом Народне скупштине. Ова траса дугачка је 5,1 километар.

Сви који између 18 и 21 сата планирају да пролазе овом рутом треба да буду спремни на блокиране саобраћајнице, као и на многобројне промене на трасама линија јавног градског превоза.

Trasa protestne šetnje

Траса протестне шетње

За разлику од неких претходних протеста, овога пута би саобраћај требало скоро нормално да функционише у Улици кнеза Милоша, али ће зато с времена на време бити блокиране неке кључне тачке у граду попут Трга републике, Теразија, Славије, дела Булевара краља Александра…

Новобеограђани и сви „са друге стране Саве“, не би требало да имају проблема са саобраћајем. Они који буду морали да избегавају Трг републике, Славију и Теразије имају две главне алтернативе: једна је поред Калемегдана, Луке Београд, Београда на води, па према железничкој и аутобуској станици. Друга да се некако дочепате Вуковог споменика, па преко Каленић пијаце и Јужног булевара изађете на аутопут.

Међутим, гужве се због великог фудбалског дербија очекују и на потезу око Аутокоманде и то већ од 16.00, па све до 20 часова, док се навијачи буду разилазили у свим правцима.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар