Почетна » Цимерки у студентском дому у Београду поставиле ових 14 правила и постале хит у целом региону

Цимерки у студентском дому у Београду поставиле ових 14 правила и постале хит у целом региону

од admin
0 коментар

Овај правилник се муњевитом брзином шири по Фејсбуку, а на њему је 14 тачака

Да студентски живот понекад није оно што неке девојке замишљају, потврђује и овај правилник које су саставиле две девојке у студентском дому у Патриса Лумумбе на Палилули.

Овај правилник се муњевитом брзином шири по Фејсбуку, а на њему је 14 тачака.

Ово су неке од ставки:

Foto: Facebook

– Обућа у ходнику (два, три пара максимално), и наших ће бити толико, остатак нам стоји у ормарима или испод кревета, исто важи и за тебе.

– Ћевапи: од шест укупно у соби, твоја су два (6:3=2).

– Не очекујемо, нити желимо да знамо где си била и шта радиш, али очекујемо да нас обавестиш када ћеш бити или нећеш бити у соби и колико и ти ћеш то увек знати за нас.

– Пошто се у овој соби учи, свакодневне посете и испијања кафе нису допуштени, осим кад смо нас две на факултетима, а идемо на факултет сваки дан. С временом ћеш видети какви су наши распореди.

– Телефонирање (такође због учења или одмора) обавља се напољу или у купатилу.

Foto: Facebook

– Слободан простор на заједничким деловима није слободан да би ти ширила ствари по њему. Ми смо своје ствари ставиле на полице, ормаре, испод кревета (а непотребне однеле кући), да не би загушиле простор, исто се очекује и од тебе. Дакле, захтева се да соба након твог усељења изгледа ИДЕНТИЧНО као кад си ушла, јер и ми имамо ствари исто колико и ти, али их не видиш свуда по соби, све је на свом месту (а не на радијаторима, око прозора, око судопера, око огледалца у тоалету…).

– У соби је забрањено и дружење.

И… како вам се чини овај правилник?

Телеграф.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар