Почетна » ДА ТИ ПРЕСЕДНЕ ВОЖЊА Ево шта су доживели путници због непримерног понашања возача

ДА ТИ ПРЕСЕДНЕ ВОЖЊА Ево шта су доживели путници због непримерног понашања возача

од admin
0 коментар

Да осим бахатих путника који уништавају возила градског превоза и возачи умеју да покажу своју несавесну и безобзирну страну, показује понашање возача аутобуса на једној градској линији.

Свакодневно се срећемо с причама о разузданим грађанима који уништавају градски превоз и туку возаче. Али, данас нам је од једног читаоца стигло нешто другачије: доказ да ни возачи аутобуса нису баш „цвећке“ кад је у питању безбедност њихових путника.

Тако је возач на линији 581Е, уместо да помогне путнику и објасни му да ли аутобус иде до Железничке станице, почео да виче на њега уз неизоставне псовке.
– До какве Железничке, видиш да ти пише Београд, шта ме питаш глупости? – брецнуо се возач, прича зачуђени путник.

Он каже да је возач наставио да виче на њега, после чега је почео и да објашњава једној путници како га људи стално питају глупости. Такође, видно изнервиран спорим кретањем аутомобила испред, возач је уз псовке почео да га претиче преко пуне линије, замало се не сударивши с аутом из супротног смера.

Према речима путника, возач је угрозио њихову безбедност, јер је кршио саобраћајне прописе и „бахато возио непримереном брзином“.

Део овог догађаја снимио је један од путника, па ви оцените сами да ли је ово понашање које треба да има један возач градског превоза.

И. Недић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар