Почетна » ДРАМА НА ЛАБУДОВОМ БРДУ Жена прети да ће се бацити са деветог спрата зато што је избацују из стана

ДРАМА НА ЛАБУДОВОМ БРДУ Жена прети да ће се бацити са деветог спрата зато што је избацују из стана

од admin
0 коментар

Љиљана Васић са својом снајом Анитом и трогодишњом унуком Анђелом тренутно преживљава праву породичну драму пошто су јој полицајци упали стан у Улици 11. крајишке 71 иако, како каже, има све папире да је дом њен и у њему живи већ седам година. Несрећна жена прети да ће се бацити са терасе са деветог спрата.

– Упали су ми у стан и хоће да промене браву. Ако то учине бацићу се са деветог спрата – огорчена је Љиљана.

Полицајци, како каже, већ четврти пут покушавају да јој уђу у стан.

– У кући сам само ја док снаји и унуци не дају да уђу у стан. Били су и синоћ овде иако је недеља. Снаја, унука и ја смо били у шетњи и никога није било кући. Три сата су нас држали испред врата и нису нам дали да уђемо у кућу. Када смо их питали због чега су дошли они су тврдили да имају “наређење са виших инстанци”. Наш адвокат је отишао да их пријави у полицијску станицу “Раковица” и сачинио је записник, а кад им је показао тај папир они су одмах отишли. Али опет су данас дошли. Просто хоће да ми отму стан – жали се Љиљана.

Несрећна жена наглашава да је по закону стан у потпуности њен.

– Имам власнички лист и у стан сам се легално уселила још 2008. године да би се 2011. године појавио извесни Зоран Ћирковић са фалсификованим купопродајним уговором. И он ми је данас ушао у стан – јада се Љиљана.

M.T.   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар