Почетна Локалне вестиБеоград Драма у Белом Потоку, ухапшени Иранац претио: Биће крви, дићи ћу одмаралиште у ваздух!

Драма у Белом Потоку, ухапшени Иранац претио: Биће крви, дићи ћу одмаралиште у ваздух!

од admin
0 коментар

У студентском ресторану полиција ухапсила Милада Микбахта (24). Ухапшен и 16. новембра ове године када је код њега пронађена марихуана

ИРАНАЦ Милад Микбахт (24) ухапшен је у четвртак вече око 19 сати у Београду, после сукоба са конобаром П. М. у ресторану студентског одмаралишта „Радојка Лакић“ у Белом Потоку. Након краће препирке, рекао је конобару: „Биће крви, дићи ћу одмаралиште у вадух!“

Тада је позвана полиција, која је Микбахта привела по други пут за три дана. Утврђено је да није био пијан, али му је извађена крв како би се утврдило да ли је изазвао инцидент под опијатима.

Овај Иранац је ухапшен и 16. новембра ове године када је код њега пронађена марихуана. Са тужилаштвом је склопио споразум о признању кривице, уз новчану казну од 36.000 динара и роком да до 23. новембра напусти Србију.

Микбахт је, иначе, студент Архитектонског факултета у Београду. Боравио је у студентском дому 2011. и 2012. године,али је због недисциплине избачен. Тада се преселио у приватни стан, као подстанар.

У одмаралишту нам је у четвртак вече потврђено да он није станар дома „Радојка Лакић“ већ је тамо дошао прекјуче у госте. Раде Дабетић, директор Установе студентско одмаралиште Београд, у оквиру кога је и овај објекат, истиче да није било никаквог инцидента:

– Тај младић је дошао у посету пријатељима у објекат на Авали. Не знамо да ли је био под дејством алкохола или не, али чим је почео да виче, колеге су позвале полицију, која га је одвела.

Милад Микбахт је у Београд дошао као стипендиста наше државе, у оквиру програма „Свет у Србији“. Као и остали студенти из некадашњих несврстаних земаља, и он је у почетку боравио у дому „Радојка Лакић“ у подножју Авале. Ту је учио српски језик, а после тога је прешао у Студентски град и почео да студира на српском језику.

Е. В. Н.    Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар