Почетна Локалне вестиБеоград Двери Гроцка: Патриотски блок Гроцка обмањује народ

Двери Гроцка: Патриотски блок Гроцка обмањује народ

од admin
0 коментар

ДВЕРИ Гроцка на локалне изборе 24. априла 2016. године излази самостално.
Знамо да Патриотски блок Гроцка користи незаконито наш лого и тако само доводе до заблуде бирачко тело. Ми смо реаговали и обавестили смо оне који су изнад нас. На правницима је из централа Двери да реше тај проблем, кажу за Жиг Инфо из Двери Гроцка.

ДВЕРИ Гроцка до краја остају доследни идеји о смени политичких генерација. Позивамо Вас да својим потписом подржите листу ДВЕРИ НОВА ЛИЦА – Бошко Обрадовић, Винча, Месна заједница Професора Васића 174 у четвртак од 09 до 15 часова и петак од 09 до 20 часова.

Такође Двери Гроцка додају да ће препознатљиве идеје ДВЕРИ у политички живот Гроцке донети неке друге вредности. Породица је на првом месту. Почињемо борбу да се у Србији роди свакога дана више беба. Циљ нам је да створимо срећну Србију, а урадићемо то тако што ћемо створити услове за срећан живот прво у местима где живимо.

Ово што ради Патриотски блок Гроцка је чисто обмањивање грађана и чак на нивоу криминала. Наше правне службе ће ово решити на законит начин а народ у Гроцкој већ зна ко су они а ко смо ми.

Дејан Јовановић-Жиг Инфо

Можда ти се свиди

Оставите коментар