Почетна » ГОЛА НАРКОМАНКА У ЗГРАДИ: Игла јој је вирила из руке, скинула се до појаса! (ФОТО)

ГОЛА НАРКОМАНКА У ЗГРАДИ: Игла јој је вирила из руке, скинула се до појаса! (ФОТО)

од admin
0 коментар

– Девојка је имала мање од тридесет година. У почетку нисам знао да ли је пијана или дрогирана! Била је нага до појаса и сукња јој је била задигнута. Клатила се, колутала очима… – прича један од станара.

Становници зграде у самом центру Земуна, остали су у шоку након што их је једне вечерери у улазу дочекао ужасан призор – млада девојка, свучена до појаса седела је и клатила се на степеницама са иглом забоденом у вену!

Све се догодило пре два дана, око осам часова увече. Дугогодишји станар ове згаде, С. Ћ. и његов двадесетчетворогодишњи син згранули су се када су испред улазних врата затекли ужасавајућу сцену.

– Девојка је имала мање од тридесет година. У почетку нисам знао да ли је пијана или дрогирана! Не дај боже никоме! Видело се да није при себи и да је под утицајем неке супстанце. Била је нага до појаса и сукња јој је била задигнута. Клатила се, колутала очима…

У међуспратном простору, овај човек је пронашао дно пивске лименке у којој је, како верује, куван хероин.

– Унутра је вата и виде се трагови паљења. Осим шприца и игле, ово је још један доказ да се ради о наркоманима. У згради има мале деце, одмах испод нас живе две девојчице. Шта да су оне налетеле на овакву сцену? Не смем ни да замислим до чега би можда дошло – прича забринути мушкарац.

Он каже да ово није први пут да у улазу зграде затиче људе под дејством опијата.

– Пре пар година, у улаз је такође ушла једна женска особа. Исто је седела на степеницама. Упитао сам је шта ради, а она ми је одговорила да чека аутобус. Замислите!

И остали станари су прилично шокирани. Бисерка П. каже да је уплашена за безбедност свог сина који похађа основну школу.

– Овоме се мора стати на пут. Неко може да настрада. Девојка се дрогирала у нашем улазу. Било ко је могао да наиђе! Страх ме је да изађем из стана, а камоли дете да пустим напоље – говори очајна жена.

На првом спрату наишли смо на још једну младу станарку, која нам је испричала да “ово није ништа ново” и да је пре неколико година прескочила мушкарца који је у придземљу лежао на степеницама. Поред њега је била игла.

– Враћала сам се из града и било је око два сата после поноћи. Врата од улаза у зграду била су откључана, па сам их гурнула. Испред мене лежао је мушкарац. Прво сам помислила да се онесвестио, а онда сам угледала шприц. Био је готово без свести. Брзо сам га прескочила и побегла у стан.

У покушају да спрече даљи ток ових ужасних догађаја, станари су на улаз налепили обавештење, којим апелују да се врата никако не остаљају откључана.

Овај део Земуна, који припада самом центру, важи за миран, породични крај, где се сви осећају сигурно.

Међутим, овим инцидентима безбедност станара је доведена у питање.

(Д. Ч.Телеграф)

Можда ти се свиди

Оставите коментар