Почетна » И ГРАДОНАЧЕЛНИК ЧУО ЗА ВЛАСТУ Човек који је пронашао и вратио новчаник и моблни је РАДНИК „ЗЕЛЕНИЛА“

И ГРАДОНАЧЕЛНИК ЧУО ЗА ВЛАСТУ Човек који је пронашао и вратио новчаник и моблни је РАДНИК „ЗЕЛЕНИЛА“

од admin
0 коментар

Да и даље постоје добри и поштени људи показао је Власта Благојевић, радник “Градског зеленила“, који је у корпи за ђубре на Зеленом венцу пронашао новчаник и мобилни телефон и вратио власници.

Једна од ретких срећница којој су враћене изгубљене ствари, Даница Марковић, објавила је у фејсбук групи „Мој Београд душу има“ да су је „оџепарили на углу Кнез Михаилове и Коларчеве улице”, те да је “све картице које су биле у новчанику одмах блокирала и полицији пријавила крађу”.

Сазнање у полицијској станици да је у Београду права „епидемија џепароша из увоза“ није јој уливала наду, напротив. Али, ипак десило се нешто што није честа појава у овој земљи. Радник ЈКП „Зеленило-Београд“, Власта Благојевић, пронашао је изубљене ствари и чим је успео да је пронађе, вратио је власници.

– Данас ме је моја комшиница изненадила вешћу да ме тражи човек који је пронашао мој новчаник са свим документима, као и мобилни телефон. Телефон је „на издисају“, мада још служи сврси, па вероватно лоповима није био интересантан. Незимерно сам захвална господину Власти који је пронашао украдене ствари и заиста се потрудио да ме пронађе како би ми све уредно вратио. Срећна сам јер мој Београд душу има – поручила је одушевљена Даница Марковић.

А овај гест Власте Благојевића није остао непримећен ни „на врху“. У вајбер групи Града Београда лично га је објавио градоначелник Синиша Мали! Уз поруку „Браво за Власту Благојевића, доброг и поштеног радника „Зеленила“ који је уједно и један од највреднијих радника тог предузећа“.

Сузана Луковић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар