Почетна » „ИМАМО РМПАЛИЈЕ ДА ФИЗИКАЛИШУ, МАМЕ ДА ПРАВЕ КОЛАЧЕ“ Пост ове разредне дели цела Србија, а разлог ће вас ОДУШЕВИТИ

„ИМАМО РМПАЛИЈЕ ДА ФИЗИКАЛИШУ, МАМЕ ДА ПРАВЕ КОЛАЧЕ“ Пост ове разредне дели цела Србија, а разлог ће вас ОДУШЕВИТИ

од admin
0 коментар

 Ученици трећег разреда Десете београдске гимназије требало би да на матурску екскурзију путују најесен, у септембру.

 

Пошто се показало да неколико гимназијалаца нема новца за ово путовање, ученици и њихова разредна дошли су на идеју да заједно зараде новац.
 
Разредна Драгана Можек објавила је целу замисао и на Фејсбуку, а њена порука муњевито се проширила друштвеним мрежама.
„Један гратис који добијамо од агенције није нам довољан да решимо проблем. Зато смо одлучили да до јуна сами зарадимо новац, нудећи читаву палету услуга”, написала је професорка, а потом су побројане и неке од услуга које су ученици, њихови родитељи, али и разредна, спремни да понуде суграђанима за симболичну надокнаду:
 
„1. Ако радите у великим пословним зградама у близини Ушћа, ГТЗ-а и Сава центра, а потребан вам је потрчко који би донео клопу или кафу, отишао у пошту итд. имамо 32 волонтера.
 
2. Ако су вашим фирмама потребни физикалци за рад викендом, имамо 13 седамнаестогодишњих рмпалија.
 
3. Ако вам је у вечерњим сатима потребан бебиситинг за ваша чеда, на располагању вам је 19 савесних, вредних и веселих девојчица.
 
4. Ако је вашој деци потребна помоћ у савлађивању градива у основним школама, нудимо часове математике, српског, физике, хемије, енглеског и немачког језика на територији Новог Београда. (Препорука разредног старешине: имамо штребера за сваку материју – средња оцена одељења 4,23).
 
5. Ако славите рођендан или вам је потребан кетеринг у виду свих врста колача, торти, кифлица, кнедли, галета, сендвича и салатица, у приправности поред деце имамо и једну разредну и преко 30 мама и бака, тако да гарантујемо да не постоји гастрономска жеља коју нисмо у могућности да остваримо.
 
6. Ако сте расположени за дегустацију, позовите нас да вам један дан донесемо домаће колаче, кафу и чајеве у канцеларије. Бићете одушевљени!“, написала је Драгана Можек на свом Фејсбук профилу и поручила појединцима и компанијама да, ако имају неки посао који би могао да уради неко од гимназијалаца или више њих, да се јаве.
С. Дабић     Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар