Почетна » КАД КОМШИЈА ИЗДАЈЕ СТАН НА ДАН: Цела зграда се тресе од секса, станари не могу да спавају!

КАД КОМШИЈА ИЗДАЈЕ СТАН НА ДАН: Цела зграда се тресе од секса, станари не могу да спавају!

од admin
0 коментар

Неки људи не могу да спавају због брига, неки због несанице, а поједини Београђани ока не могу да склопе због секса. И то туђег!

Наиме, у једној од зграда у Баба Вишњиној улици на Врачару станови се издају на дан, а такве некретнине све чешће узимају млади парови, и то да би имали где да воде љубав! Али баш то је засметало тамошњим станарима.
– Два стана у нашој згради се издају на дан. Ми немамо мира због тога. Нон-стоп кроз зграду пролазе разни ликови, мигранти, наркомани…

Ноћу се организују журке које трају до јутра, пушта се гласна музика, људи вриште, певају, лупају вратима. Сачувај боже! Међутим, занимљиво је да и млади парови неретко изнајмљују стан како би овде водили љубав. Кад то раде, то се често чује у целој згради. Не можемо ни да спавамо због свега. Зграда нам је, такорећи, претворена у јавну кућу – каже један од станара који није желео да се слика.

Додаје да су виђали и разне призоре на ходнику.
– Неки су повраћали по ходнику и лифту, тетурали се пијани, неки нису могли да ходају колико су били одваљени од ко зна чега. Свега смо се нагледали. Ми трпимо тортуру других, а нико нема разумевања за нас – каже наш саговорник.

И други станари потврђују да већ месецима немају мира. Како кажу, због неподношљиве буке обраћали су се и надлежним службама, али све то није дало резултата. Покушавали су да се договоре и са власницима станова који се издају, али нису успели.
– Кроз зграду је последњих месеци прошло небројено људи. Каквих све није било… Мало смо забринути и за сопствену безбедност јер никада не знамо шта коме може да падне на памет. Неке комшије се још у пет по подне закључају и никоме не отварају. Ето како се живи малтене у центру Београда – наводи старији станар зграде у Баба Вишњиној.Покушали смо да добијемо коментар од власника спорних станова, али су они остали недоступни.

Комшије прете
АКО СЕ НЕ БУДЕТЕ СМИРИЛИ, ИСКЉУЧИЋЕМО ВАМ ЛИФТ

Станари зграде у Баба Вишњиној кажу да више не знају како да се боре против буке која се месецима не стишава. Тако су и посегли за претњама. Наиме, на лифту су истакли обавештење да ће га комшији који издаје стан на дан искључити уколико не престане лупање вратима на његовом спрату.

Добра зарада
МЕСЕЧНО И ДО 1.000 ЕВРА

Према неким проценама, у Београду има око 1.500 станова који се издају на дан. Ово је и добар извор зараде за власнике некретнина јер би, уколико би стан издали на месец дана, зарадили до 300 евра, док издајући на дан месечно приходују од 600, па све до 1.000 евра.

 

Б: Каровић, Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар