Почетна » Комуналци привели путника, две верзије догађаја

Комуналци привели путника, две верзије догађаја

од admin
0 коментар

У Београду су се јутрос догодила два напада на припаднике комуналне полиције, саопштено је из Градске управе. Неки београдски медији, међутим, наводе другу верзију догађаја

БЕОГРАД, 23. марта (Тањуг) – У Београду су се јутрос догодила два напада на припаднике комуналне полиције, саопштено је из Градске управе. Неки београдски медији, међутим, наводе другу верзију догађаја

 У општини Раковица комунални полицајци затекли су непрописно застављено такси возило на тротоару, а током писања прекршајног налога таксиста Драган К. отворио је врата службеног возила комуналне полиције, отео своја документа и двапут песницом ударио комуналног полицајца.

Затим је покушао да побегне са лица места, али га је патрола комуналне полиције после неколико минута ухватила и предала полицији. Против нападача ће, како се наводи, осим прекршајне пријаве за непрописно паркирање, бити поднета и кривична пријава за напад на овлашћено службено лице.

Други напад догодио се на аутобуском стајалишту „Аутокоманда“ у Булевару ослобођења, кад је у аутобусу јавног превоза на линији 59 један од путника напао контролорку В. С.

Патрола комуналне полиције затражила је лични документ, што је путник одбио да уради, „почео да виче и прети патроли смрћу, унео се комуналном полицајцу у лице, и двапут га ударио песницом у груди“, а другог комуналног полицајца вређао на националној основи.

„С обзиром на околности и агресивно понашање путника, патрола је била принуђена да примени средства принуде и средства за везивање, након чега је довела лице у полицијску станицу ради утврђивање идентитета“, наводи се у саопштењу.

“Блиц“, међутим, наводи да су припадници комуналне полиције оборили путника на земљу. По једној верзији, према писању листа, два комунална полицајца су путника бацила на земљу и ударала како би му ставили лисице.

За то време човек је заплакао и викао да га пусте, јер „није никога убио“ и да „само нема карту“. Пролазници, запрепашћени призором, наводно су почели да моле припаднике комуналне полиције да не малтретирају човека, међутим, они се на то нису обазирали, пише београдски лист.

Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар