Почетна Локалне вестиБеоград Комуналцима суспензија због смрти продавца!

Комуналцима суспензија због смрти продавца!

од admin
0 коментар

Начелник Комуналне полиције реаговао после инцидента на пијаци, породица Владана Маринковића тужиће Горана Б.

КОМУНАЛНИ полицајци Горан Б. и његов колега, који су учествовали у недавном инциденту на Видиковачкој пијаци у Београду, након којег је умро продавац лубеница Владан Маринковић (55), биће суспендовани! Након интерне истраге околности трагедије, начелник комуналне полиције Никола Ристић упутио је у уторак предлог градској управи за покретање дисциплинског поступка до окончања истраге.

Иако је комунална полиција одмах након инцидента тврдила да није дошло до прекорачења овлашћења њихових припадника, интерна истрага показала је другачије.

– На основу анализе списа и изјава присутних, утврђено је контролом да су двојица комуналних полицајаца извршила неправилности у раду – каже Ристић.

Супруга преминулог Маринковића води приватни судски спор против Горана Б., који је наводно писао неосноване пријаве за продају на Видиковачкој пијаци. Према тврдњама продаваца са ове тржнице, он се суди и са још неколицином трговаца, које је између осталог и рекетирао. Исти припадник комуналне полиције пре неколико година дошао је у жижу јавности, када га је један Београђанин оптужио да му је поломио руку приликом интервенције.

ПОРОДИЦА ПОДНОСИ ТУЖБУ

ПОРОДИЦА Маринковић најављује да се цео случај неће завршити на суспензији, већ да ће и поднети приватну тужбу против комуналаца.

– Још смо у неверици шта нам се догодило, али полако се опорављамо. Повукли смо се у Шабац док се ситуација мало не слегне, јер комуналац који је крив за смрт мог оца живи готово преко пута нас у Београду – тврди Милица Маринковић, ћерка преминулог Владана.

К. М.   Новости

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар