Почетна » Лепа Брена, Стивен Сигал за дочек испред скупштине, Цеца за репризу

Лепа Брена, Стивен Сигал за дочек испред скупштине, Цеца за репризу

од admin
0 коментар

Лепа Брена, Тропико бенд, Стивен Сигал и његов бенд наступиће у новогодишњој ноћи испред Дома Народне скупштине, док ће за репризу дочека певати Светлана Ражнатовић, најавио је данас градски менаџер Горан Весић

БЕОГРАД – Лепа Брена, Тропико бенд, Стивен Сигал и његов бенд наступиће у новогодишњој ноћи испред Дома Народне скупштине, док ће за репризу дочека певати Светлана Ражнатовић, најавио је данас градски менаџер Горан Весић.

Весић, који је председник Одбора за прославу Нове године у Београду, рекао је на конференцији за новинаре у Старом двору да ће Град организовати четири концерта у оквиру прославе дочека Нове године, од 29. децембра до 1. јануара.
„На бини испред Дома Народне скупштине организоваћемо четири концерта. У уторак, 29. децембра Београђани и наши гости имаће прилику да уживају у концерту групе Милиграм, а у среду 30. децембра наступиће група Ван Гог и Жељко Јоксимовић“, рекао је Весић.

Према његовим речима, за новогодишњу ноћ, 31. децембра, певаће Тропико бенд, Стивен Сигал и његов бенд и Лепа Брена, а 1. јануара 2016. године концерт ће одржати Светлана Ражнатовић.

Taнјуг/Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар