Почетна » Младенци остали без дела обећаних поклона

Младенци остали без дела обећаних поклона

од admin
0 коментар

Парови коју су склопили брак на мајском колективном венчању нису добили све што је договорено. Невестама није уручена скупа шминка и ваучери за улепшавањеПАРОВИ који су се 22. маја венчали испред Скупштине града Београда, на колективном венчању, нису добили све обећане поклоне, тврде донатори. Младе су, наиме, остале без скупоцене шминке и ваучера са попустима за улепшавање како је било договорено.

На позив организатора да се прикључи хуманој манифестацији „Колективно венчање“ одазвала се Бојана Михајловић, заступница немачке компаније „Криолан“ за Србију. Она је, како нам је испричала, младенцима донирала 200 пакета вредне шминке, као и ваучере са попустом за улепшавање у салонима.

– Било ми је чудно када ми је организатор тражио 200 поклона, а било је укупно 110 парова – каже Михајловићева. – Свеједно сам се одазвала позиву и са задовољством учествовала у племенитој акцији. Иако су ме све време уверавали да су младе добиле наш дар, од њих сам сазнала да до њих никада нису стигли пакети шминке. Нажалост, нисам потписала уговор са организатором, јер ме је уверавао да за тим нема потребе.

Причу донатора потврдила нам је и једна млада – Ана Стојаловић, из Лесковца, која је учествовала у манифестацији.

– Обећано нам је много поклона, али смо од свега тога добили бидермајер и бесплатно изнајмљивање венчанице – каже Ана која је на „луди камен“ стала са још много парова из Србије. – Поклонили су нам и ваучере са десет одсто попуста у продавницама технике, али вредније поклоне нисмо видели.

Организатор колективног венчања Тиви Малчев изненађен је овим тврдњама.

– Брачни парови су добили све оно што им је и обећано, од ваучера за попусте до шминке – каже Малчев. – Нико није оштећен, а део поклона је и јавно подељен у емисији на РТС.

Спонзори „Свадбе за маштање“ кажу да најпре желе да младенци добију оно што им следује, али и да размишљају и о кривичној пријави против организатора, уколико до тога не дође.

ПОКРОВИТЕЉ СКУПШТИНА ГРАДА

Колективно венчање се, иначе, у престоници одржава већ скоро две деценије. Иза манифестације стоји Скупштина града Београда, која организаторима сваке године уступи простор за венчавање. До сада је кроз ову акцију прошло хиљаде парова из читаве Србије.

М. Љ. ПОПОВИЋ     Новости

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар