Почетна Локалне вестиБеоград „НАПАДАЈУ НАС СВАКОГ ДАНА, ОШТЕТИЛИ СУ И ТРИ ВОЗИЛА“ Радници који запрашују комарце месецима већ НА МЕТИ ВАНДАЛА

„НАПАДАЈУ НАС СВАКОГ ДАНА, ОШТЕТИЛИ СУ И ТРИ ВОЗИЛА“ Радници који запрашују комарце месецима већ НА МЕТИ ВАНДАЛА

од admin
0 коментар

Екипе Завода за биоциде које врше запрашивање комараца са земље, доживеле су неколико напада ове године, а три возила су им оштећена! Последњи у низу напада догодио се у четвртак у Раковици.

Како кажу у Заводу, човек средњих година је пивском флашом гађао раднике који су вршили третман сузбијања комараца у њиховом крају, након чега је теренска екипа и вербално нападнута. Инцидент се догодио око 22 сата у Улици Јована Миловановића.

– Наша екипа је покушала да смири ситуацију и објасни нападачу да се третмани свакодневно врше, те да нема никакве опасности за грађане. Како нису успели, а пошто су се претњама и вређању придружиле и комшије, обавештена је и полиција. У инциденту нико није повређен, а начињена је мања материјална штета – кажу из Завода за биоциде и медицинску екологију.

Nova vozila u Zavodu za biocide

Нова возила у Заводу за биоциде

Запослени тврде да су од почетка године три пута оштећена возила, а да се мањи или већи инциденти свакодневно дешавају!

– Сви препарати који се користе на територији Београда су регистровани и на исти начин се користе у земљама Европске уније – закључују у Заводу и напомињу да је све максимално безбедно, те да нема никакве опасности по становништво.

Ана Ристовић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар