Почетна » НОВИ ИНЦИДЕНТ У ПРЕВОЗУ Возач изгубио контролу над аутобусом пуним ђака

НОВИ ИНЦИДЕНТ У ПРЕВОЗУ Возач изгубио контролу над аутобусом пуним ђака

од admin
0 коментар

Само пуком срећом није било повређених у удесу пуног аутобуса на линији 309 када је око 15 сати возач изгубио контролу над возилом. Како јавља репортер „Блица“, аутобус је закачио десном страном стубиће и ивичњак на раскрсници Краља Петра и Војводе Степе.

Присебан возач је аутобус успео да заустави на узбрдици

Како тврде путници аутобус је јурио у пуној брзини на низбрдици поред школе и није могао да се заустави и скрене лево у Војводе Степе већ је продужио право.

– На аутобусу су вероватно отказале кочнице, али срећом возач је успео да избегне већу трагедију. У возилу је било пуно деце. Путници су вриштали, док је једна жена пала у несвест од стреса. Срећом, нико није повређен – каже један од путника.

Како јавља репортер „Блица“ са лица места, у аутобус су најпре ушли путници, међу којима је било и много ђака из Основне школе „Алекса Шантић“.

– Возач је јурио низ низбрдицу а када је схватио да му кочнице не раде, уместо да скрене лево, наставио је да вози право јер је угледао узбрдицу која би му помогла да успори – каже један од сведока догађаја.

У ГСП-у су потврдили да се данас догодио овај инцидент, али наводе да ће саобраћајна полиција током увиђаја утврдити да ли су на возилу отказале кочнице, или је возач изгубио контолу услед других околности.

– Све што знамо је да нема повређених и да је на возилу оштећен предњи браник са десне стране. Аутобус је десном страном закачио тротоар и стубиће – објашњавају у диспечерском центру ГСП-а.

М.Ташковић/М. Милојевић    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар