Почетна » ОПРЕЗ: БУС ПЛУС СА НОВОМ СТРАТЕГИЈОМ!

ОПРЕЗ: БУС ПЛУС СА НОВОМ СТРАТЕГИЈОМ!

од admin
0 коментар

Протеклих дана сви смо приметили да контролора у аутобусима готово да нема или су јако ретки. Мистерија је решена: Апекс има нову стратегију, ево шта су смислили!

Редакција портала дневно.рс добила је од једне читатељке поруку следеће садржине:

Јасмина Ј.
Маy 29тх, 10:15ам
Јутрос контрола на Петловом брду из смера ка Београду ЗАУСТАВЉА људе који излазе из аутобуса. Ово се десило на линији 533 када су зауставили зену која је напустила возило.Ово је стварно преврсило сваку меру! Хвала Вам унапред.

Дакле, из овога смо могли да закључимо да контроле нема у аутобусима због тога што чекају „у заседи“ испред аутобуса тј на аутобуским стајалиштима. Међутим, поставља се питање – ко може да натера грађане да се зауставе насред улице и добровољно покажу своје карте? Колико смо сви упућени, контролорима је радно место У ВОЗИЛИМА ГРАДСКОГ ПРЕВОЗА, а не на улици? Или је донесена нека нова одредба?

Остаје да сачекамо одговор Апеx-а, будући да по правилнику понашања контролори немају овлашћење да пресрећу људе насред улице. Чак и ако иду у пратњи комуналних полицајаца, комуналци могу само да траже личну карту или неки документ, уколико вас пресретну на улици, а не КАРТУ ЗА ПРЕВОЗ.

(дневно.рс)

Можда ти се свиди

Оставите коментар