Почетна » ОВО ЈЕ БЕОГРАДСКО ЦАРСТВО БЛУДА: Зграде су препуне потрошених кондома, ПРОСТИТУТКЕ НАПАДАЈУ У ГРУПАМА!

ОВО ЈЕ БЕОГРАДСКО ЦАРСТВО БЛУДА: Зграде су препуне потрошених кондома, ПРОСТИТУТКЕ НАПАДАЈУ У ГРУПАМА!

од admin
0 коментар

– Мужу буквално скачу на шофершајбну. Када опште с муштеријама на паркингу, чекамо да заврше да би се ослободио паркинг. Затекла сам их у улазу, а она хладно каже „мало смо се љубакали“ – прича једна од грађанки београдског насеља Коњарник

Плави мост више није главна “адреса” на којима се краљице ноћи могу пронаћи, јер су се “преселиле” у неколико улица београдског насеља Коњарник.

Наиме, поједина места у улицама Карла Лукача, Гласиначкој, Др Зоре Илић Обрадовић и Владимира Томатовића, последњих годину дана су се претворила у јавне кућне. Оне су толико јавне да током ноћи у улазима, лифтовима, паркинзима и под прозорима проститутке задовољавају своје муштерије, пише Блиц.

Према наводима овог београдског листа, чија је репортажа привукла пажњу медија, свакој својој муштерилији или пролазнику добаце како желе да раде.

– Мужу буквално скачу на шофершајбну. Толико су бахате да препрече целу улицу, па их колима једва заобиђем. Снебивам се кад пролазим да их не изнервирам. Када опште с муштеријама на паркингу, чекамо да заврше да би се ослободио паркинг. Затекла сам их у улазу, а она хладно каже “мало смо се љубакали”. Ујутру је паркинг пун кондома да немаш где да згазиш. Осећамо се као грађани другог реда – каже за “Блиц” једна од огорчених станарки.

Проституткама радно време почне у моменту када падне и мрак, па се у зимском периоду сусрећу с децом која се враћају из оближње ОШ “Стеван Синђелић”.

– Већ су на улици око 19 сати. Моју ћерку чудно гледају и једном су јој хвалиле качкет и бунду, па их више не носи јер се плаши да је не нападну. Сваке ноћи су ту, знамо им имена, а недавно сам видела макроа како туче једну од њих. Галаме, вичу и стењу, не спавамо до јутра – прича једна од забринутих мајки и додаје да је чула да су услуге од “једне до две црвене”.

Ипак, грађани у овом делу града више не знају коме могу да се пожале.

Foto-ilustracija: Foter/Flickr/djdroga

– Безброј пута смо звали и полицију и комуналну полицију, али све је горе. Стално нам говоре да их зовемо кад их ухватимо на делу, а док они дођу обави се овде више од стотину дела – каже станар.

С друге стране, комунална полиција каже да овај проблем није у њиховој надлежности, већ редовне полиције од које стиже уобичајен одговор.

– Свакодневно обилазимо места на којим се окупљају проститутке, па и улице на Коњарнику. То је по закону прекршај за који је предвиђена казна затвора до 30 дана – поручују из полиције.

Телеграф.рс / Извор: Марко Ташковић / Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар