Почетна » Перформанс: “Балкански секс и град – Чипка и Чоколада”!

Перформанс: “Балкански секс и град – Чипка и Чоколада”!

од admin
0 коментар

Жиг Инфо редакција Вам представља позоришну представу: „Балкански секс и град – Чипка и Чоколада” који ће премијерно бити представљен београдској публици, а потом и широм Балкана.

Тако да ускоро можете да видите и насмејете се уз “Балкански секс и град – Чипка и Чоколада” узбудљив перформанс настао на основу књиге „Чипка и чоколада” који на духовит начин представља многа питања која муче савремену жену и мушкарца на Балкану. Они ће на позорници оживети сва она мирења, размирице, преиспитивања међу љубавним паровима која немају краја. Америчка серија ,,Секс и град “ освојила је планету бавећи се баш њима, а сад и Србија има нешто слично. По узору на пријатељице из Њујорка које муке муче са мушкарцима и главне јунакиње ове комедије, Чарна и Чупка, свакодневно анализирају своје нерешиве проблеме, док Чарни Ђерић игра нашег Зверку. Чарна, коју игра Милена Матић-Ласић, срећно је удата, мајка троје деце, а Чупка, коју игра Ивана Панзаловић, још увек је слободна и тражи човека свога живота. Њих две воде потпуно другачије живот, а ипак се савршено разумеју.

Оно што се испреплетано провлачи кроз њихове заврзаламе јесу чипка, која представља заводљивост жене, и чоколада, терапија за све стресне ситуације, али и одличан афродизијак.

Необичне карактере романа “Чипка и чоколада” тумаче млади и талентовани глумци Ивана Панзаловић, позната јавности по улози секси професорке у „Курсаџијама“,Чарни Ђерић, као и млада Милена Матић-Ласић.
„Чипка и чоколада- балкански секс и град“ је својеврстан перформанс који се састоји из драмских и музичких сегмената. Перформанс је поред тога прожет сонговима које изводе оперска дива Габријела Убавић, Франо Ласић и Зоран Пауновић (група Југословени).

Књига “Чипка и чоколада” је светлост дана угледала на овогодишњем сајму књига у Београду, необична по форми и стилу писања читалачку публику је освојила на први поглед.

Потписују је три аутора Антилета Живковић, Данијела Божичковић Радуловић и Станко Холцер. Режија представе је поверена Франу Ласићу, уз стручне консултације Милана Јелића, сценариста је Ивана Панзаловић, а продуцент Станко Холцер.

 

Претпремијера саме представе ће се одржати 20. фебруара 2016. у 18:30ч у простору УК Вук Караџић, Булевар краља Александра 77а, 11000 , Београд.
Због великог интересовања премијера ће бити одржана већ истог дана, на истом месту са почетком у 21ч.

ВИДЕО:

Можда ти се свиди

Оставите коментар