Почетна » ПЉАЧКА НА БЕЖАНИЈСКОЈ КОСИ Оставила откључан ауто, однели јој 5.000.000!

ПЉАЧКА НА БЕЖАНИЈСКОЈ КОСИ Оставила откључан ауто, однели јој 5.000.000!

од admin
0 коментар

Лопови искористили непажњу Славице М. и из ташне која се налазила у њеном „аудију“ украли велику суму новца

НЕПОЗНАТИ лопови опљачкали су у понедељак рано ујутру на Бежанијској коси Славицу М. (40), и из ташне која се налазила у њеном „аудију“ однели око пет милиона динара. Како незванично сазнајемо, она је око седам сати паркирала аутомобил у Улицу Недељка Гвозденовића и накратко изашла из возила. Оставила је торбу са комплетним пазаром једне приватне фирме. Када се вратила новац је већ нестао, а пљачкаши су побегли без трага.

 Претпоставља се да су незаштићени „плен“ уочила двојица лопова. Они су пришли аутомобилу који је остао откључан и из њега, на брзину, узели торбу. Неколико очевидаца, који су се случајно затекли у близини „аудија“, покушали су да зауставе криминалце, али су лопови били бржи.

Иначе, почетком марта, догодила се слична крађа. Лопови су усред дана, из џипа лидера ЛДП Чедомира Јовановића, однели торбу са чак шест хиљада евра у кешу и платном картицом. Пљачка се догодила док је Јовановићев аутомобил био у перионици аутомобила на Врачару. На седишту је оставио торбицу са новцем, а кад се вратио ње нигде није било.

ШВЕРЦОВАЛИ ЕВРЕ

ГОТОВО истовремено када се догодила крађа пет милиона динара, на граничном прелазу Градина цариници су открили двојицу Турака, који су из Србије покушали да изнесу 52.000 евра. Како је саопштено из Управе царина, новац је пронађен код тридесетчетворогодишњег Турчина, који је био у друштву десет година млађег сународника. Заустављени су у „аудија ку 7“, на путу од Немачке ка Турској. Иако су тврдили да немају ништа да пријаве у касети испод сувозачевог седишта, пронађена је кеса са новцем.

Ј. Д. Љ.    Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар