Почетна » Почела подела поклон-ваучера од 6.000 динара: Ко може да преузме ваучере, до када траје подела и где могу да се искористе?

Почела подела поклон-ваучера од 6.000 динара: Ко може да преузме ваучере, до када траје подела и где могу да се искористе?

Поклон-ваучере добиће сва београдска деца

од Други Пишу
0 коментар

Град Београд саопштио је да је почела подела поклон-ваучера у вредности од 6.000 динара, и трајаће до 26. децембра.

Поклон-ваучере добиће сва београдска деца и то од вртићког узраста до 19 година старости, закључно са ученицима четвртог разреда средње школе, саопштено је.

Ваучери су, осим за децу, обезбеђени и за све запослене у предшколским установама, основним и средњим школама на територији Београда.

Деца која похађају вртић ваучере преузимају у вртићима у којима бораве, а ђаци у основним, односно средњим школама које похађају.

Родитељи деце која не иду у вртић ваучере ће моћи да преузму од 26. децембра у својим општинама на посебним шалтерима који су опредељени за поделу поклон-ваучера. На увид у општину биће потребно да донесу личну карту и здравствену књижицу детета. Након провере да дете заиста не иде у вртић, ваучере ће добити на лицу места, саопштено је из канцеларије Града Београда.

Родитељи који не буду одмах преузели ваучере моћи ће то да учине до 15. фебруара у школама и вртићима.

Поклон-ваучери се могу искористити до 1. марта 2023. године и то у следећим радњама: „Спорт Висион”, „Спорт Висион Кидс”, „Спорт Висион Оутлет”, „Бузз”, „Рун ‘н Море”, „Еxтра Спортс”.
Износ од шест хиљада динара није неопходно потрошити током једне куповине. Може се искористити у датом року за више куповина које не прелазе вредност поклон-ваучера, односно шест хиљада динара.

Уколико родитељи желе да купе производ скупљи од износа ваучера, моћи ће на лицу места у продавници да доплате.

 

Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар