Почетна » ПОСКУПЕО ПАРКИНГ У БЕОГРАДУ: Нове цене од 12. јула, ево колико је сада САТ У ГАРАЖИ! Зоне нису поскупеле

ПОСКУПЕО ПАРКИНГ У БЕОГРАДУ: Нове цене од 12. јула, ево колико је сада САТ У ГАРАЖИ! Зоне нису поскупеле

од admin
0 коментар

БЕОГРАД – Од 12. јула поскупело је паркирање у гаражама и на паркиралиштима широм Београда.

Стога, Београђани, када наредних дана будете ушли у неку од престоничких гаража немојте да вас изненаде – више цене. Паркирање у престоници је поскупело, пишу Новости.

Наиме, како стоји на званичном сајту „Паркинг сервиса“, од 12. јула поскупело је паркирање у гаражама и на паркиралиштима широм престонице, па ћете за сваки започети сат морати да издвајате од 10 до чак 30 динара више него до сада!

Тако ћете у гаражама „Масарикова“, „Пионирски парк“ и „Зелени венац“ уместо 90 динара, морати да плаћате 100 динара за сваки сат, док је највеће поскупљење за „Обилићев венац“, „Доњи град“ и „Капетанију“ где је цена чак 120 динара по часу.

– Цена паркирања у граду Београду није се мењала осам година. Ниво услуге је подигнут за то време, али је и цена одржавања поскупела – кажу из ЈКП „Паркинг сервиса“.

– Увели смо видео надзор, најсавременије рампе, електронске пуњаче… Да бисмо могли да одржавамо то што смо направили, морали смо да повећамо цену услуге.

Сто динара убудуће ће коштати сат времена паркирања на „Калемегдану“, „Славији 1 и 2“, „Вишкој“, „Каменичкој“, 80 код „Вука“, 70 код „Сава центра“…

Цена је остала иста само на Ади Циганлији где ће целодневни паркинг и даље коштати 150 динара.

Ако је за утеху Београђанима, за сада још није поскупело паркирање у зонираним деловима града. Сат времена у црвеној зони је 56 динара (плаћање путем СМС поруке), у жутој 48, у зеленој 41, а на општим паркиралиштима 31 динар.

ИЗВОР: Курир.рс/Вечерње новости/ ФОТО: НЕБОЈША МАНДИЋ

Можда ти се свиди

Оставите коментар