Почетна » ПРИЧА КОЈА БУДИ НАДУ Деца хероји отерали лопова!

ПРИЧА КОЈА БУДИ НАДУ Деца хероји отерали лопова!

од admin
0 коментар

Сања Ласић из Београда, мајка малишана А. М. (11), од шока у тренутку није успела да се захвали тинејџерима који су спасли њеног сина након што је опљачкан, али су јој и вратили наду да долазе неки бољи дани

Дигла је друштвене мреже на ноге како би пронашла ове хероје. И успела је…

Све је почело након што је Сањином сину непознати мушкарац отео телефон из руке док је улазио у аутобус код Центра „Сава“. Младић Јован је, видевши то, заједно са још једним дечком појурио за лоповом и успешно узео мобилни.

– Како ми је испричао, њега је тај пробисвет ухватио за јакну, оборио на земљу и истргао му телефон из руку, а потом је отрчао. Син ме је позвао са нечијег броја и плачући саопштио да је нападнут. Била сам толико бесна и немоћна, са оним осећајем који има само мајка. Обузели су ме паника и страх, само сам гледала како што пре да се створим поред свог детета. Јован и Владан су, видевши целу ситуацију, изјурили из аутобуса право за лоповом. Успели су да га стигну и одузму му телефон, након чега је он побегао главом без обзира – прича за „Ало!“ Ласићева, срећна и поносна на данашњу омладину.

Она се убрзо нашла са Јованом да би преузела синовљев телефон, али од узбуђења није успела да му се захвали на прави начин, те је на свом Фејсбук профилу организовала потрагу. Осим тога, Сањин син је изразио огромну жељу да упозна свог хероја. Она је објавила Јованову фотографију, коју је снимила за сина, и замолила своје пријатеље да деле даље њену објаву како би га што пре пронашла.

– Владан и Јован су деца, али су и хероји! Не само моји, мог детета, већ и овог тужног времена – каже Сања за „Ало!“.

– Није само храброст, већ и мудрост како су они успели да савладају лопова, вратила ми је у веру да су нове генерације ипак и нови, бољи људи – написала је између осталог на друштвеној мрежи Ласићева.

Брзом реакцијом људи и медија, њена објава стигла је и до Јована, који јој се након пет сати потраге јавио.

– Имала сам среће, дете ми се јавило преко Фејсбука. Договорили смо да се видимо и да га мој син коначно види – каже Сања.

Vratio nam je  telefon i veru u nove  generacije: Sanja

Вратио нам је телефон и веру у нове генерације

Ј. Николић    Ало

Можда ти се свиди

Оставите коментар