Почетна » ДРАМА У БЕОГРАДУ: Три геја се ЗАГЛАВИЛА у ЖЕСТОКОМ СЕКСУ. Доктори их ињекцијама раздвајали!

ДРАМА У БЕОГРАДУ: Три геја се ЗАГЛАВИЛА у ЖЕСТОКОМ СЕКСУ. Доктори их ињекцијама раздвајали!

од admin
0 коментар

Лекари београдске болнице пре неколико дана морали су ињекцијом да раздвајају тројицу мушкараца који су доживели спазам (грчење ануса) током жестоког сексуалног односа

Лекари београдске болнице “Др Драгиша Мишовић” пре неколико дана имали су једну од најбизарнијих интервенција у својим каријерама, када су морали да раставе тројицу гејеве који су се “заглавили” у љубавном заносу током групњака!

Несрећни мушкарци су у јеку ватреног секса доживели спазам или грчење ануса, након чега никако нису могли да се раздвоје па су морали да позову Хитну помоћ, пише Информер.

– Тројица голих, ознојених и задиханих мушкараца лежали су на кревету, слепљени један за другог, без могућности да се помакну. Била је то заиста најневероватнија сцена у нашим каријерама – прича за Информер медицинска сестра из ове болнице.

Foto: Tanjug/FENA

– Лежали су тако залепљењ на кревету и потпуно немоћни, срећа да су са нама биле мушке колеге довољно јаке да их подигну из кревета и спусте низ степенице. Морали смо да их увијамо у ћебад и тако све заједно пребацимо у кола Хитне помоћи. Проблем је што у таквим ситуацијама постоји само један лек – да се ињекцијама опусте мишићи и тек тада грч попусти – прича она.

Наш најпознатији сексолог Саво Бојовић каже за Информер да спазам у току секса може да се догоди било коме, а посебно људима који су иначе склони грчевима у мишићима.

– У медицини се ова појава зове “вагинизам” и означава грч или спазам вагине. Он се може отклонити само ако се жени да ињекција неког спазмолитика – каже он.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар