Почетна » Са венчања на сто за порођаје

Са венчања на сто за порођаје

од admin
0 коментар

Склопљен грађански брак у четвртак у ГАК „Народни фронт“. На луди камен стала у високоризичној 35. недељи

КРЕАТИВНОСТ популарних организатора венчања, бар по избору најромантичније локације, надмашила је – нерођена беба. Идеално место да мама и тата своју љубав крунишу браком, али да у сваком тренутку спремно дочекају рођење свог детета, јесте управо болница, сала за састанке лекара, само неколико корака од порођајне. Тако је прво грађанско венчање у ГАК „Народни фронт“ обављено у четвртак, а у најужем кругу срећних младенаца осим кумова биле су и бабице, акушерске сестре.

Убрзо после лекарске визите, у породилиште је ушетала и матичарка из Општине Савски венац. Трудница у ризичној 35. недељи трудноће одлучила је да стане на луди камен и то баш у болници у којој одржава трудноћу. Да је камен заиста „луд“ сведоче и гинеколози и акушерске сестре, које су све време чувале стражу.

– Сви смо спремни. Бебу можемо да очекујемо сваког трена. Трудноћа је високоризична и царски рез је заказан за почетак следеће седмице – радосно су потврдили из ГАК „Народни фронт“.

Без фризера, шминкера и традиционалних обичаја, обучена у кратку белу хаљину, млада се са широким осмехом, преко великог стомака, потписала у матичну књигу венчаних. Упркос срећном дану, младенци нису желели да се фотографишу за новине. Но њихова прича препричаваће се међу удатим и неудатим мамама.

К. МАЛЕШЕВИЋ    Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар