Почетна » Секретаријат за јавни превоз: Јавност ће бити благовремено обавештена о свим детаљима новог система јавног превоза

Секретаријат за јавни превоз: Јавност ће бити благовремено обавештена о свим детаљима новог система јавног превоза

Саопштење за јавност

од Други Пишу
0 коментар

Секретаријат за јавни превоз обавештава грађане да док се не стекну сви правно-формални услови и не заврше све процедуре око усвајања новог ценовника и новог начина куповине карата, остају да важе постојећа правила у вези са јавним превозом.

„Одлуком Скупштине Града Београда дата је сагласност на једнострани раскид уговора и стекли су се услови да се званично формира нови систем јавног превоза, како зонски и тарифни систем тако и нови ценовник јавног превоза. Након што буду формално усвојене нове тарифе и цене јавног превоза, јавност ће бити благовремено обавештена о могућностима куповине карата и свим осталим важним информацијама о новом систему јавног превоза“, наводи се у саопштењу овог Секретаријата.

Како додају, сва правна лица која су куповала месечне карте својим запосленима, благовремено ће контактирати са Јавним комуналним предузећем „Наплата превозне услуге Београд“ и упутити их у нови систем функционисања.

Можда ти се свиди

Оставите коментар