Почетна Локалне вестиБеоград СКАНДАЛ У АУТОБУСУ 95 Малтретирали трудницу и тражили да изађе из возила!

СКАНДАЛ У АУТОБУСУ 95 Малтретирали трудницу и тражили да изађе из возила!

од admin
0 коментар

Путници скакали и вређали трудницу. Набеђивали је да лаже, а онда је реаговао возач и – хтео је да је избаци! Ово су сцене које је данас преживљавала М.С. у аутобусу јавног градског превоза на линији 95.

– Возила сам се данас аутобусом број 95. Били смо на Новом Београду када је, око поднева, у возило ушла жена са дететом. Тада је почео прави хорор који уопште нисам очекивала – започиње причу за „Блиц“ М. С. жена у шестом месецу трудноће.

Како је госпођа са дететом ушла, М. С. су почели да је опомињу да треба да устане и уступи место.

– Почели су да вичу на мене, говорили су ми да сам неваспитана и да устанем, на шта сам ја само одговорала да сам трудна. Међутим, оптуживали су ме да лажем – наставља видно потрешена целим догађајем М.С.

Она, иако је у шестом месецу трудноће, није добила пуно на тежини и није јој се претерано увећао стомак, али то не мења чињеницу да је трудна, и да као таква апсолутно има приоритет у градском превозу.

Trudnica morala odmah na pregled

Трудница морала одмах на преглед

– Додатно сам се шокирала када се на путнике надовезао и возач аутобуса који је почео да се дере на мене и прети да ће да ме избаци напоље. Најмање што сам могла је да својевољно напустим аутобус и прекинем тортуру којој сам била изложена – додаје ова будућа мајка огорчена примитивним понашањем суграђана.

Душан Ивковић    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар