Почетна » ШОКАНТНО ПОНАШАЊЕ КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ-ПРОДАВАЦ: Пустите ме, већ сам имао два инфаркта. КОМУНАЛАЦ: Добићеш и трећи!

ШОКАНТНО ПОНАШАЊЕ КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ-ПРОДАВАЦ: Пустите ме, већ сам имао два инфаркта. КОМУНАЛАЦ: Добићеш и трећи!

од admin
0 коментар

Стално је понављао: „Настојаћу да доживиш и трећи инфаркт“ и на крају се Владан срушио и издахнуо, у сузама прича супруга преминулог продавца на Видиковачкој пијаци.

Покојног Владана Маринковића (55), према речима Љиљане Бељић, двојица комуналаца покушала су да легитимишу како би му написала казну, после чега је уследила жучна расправа.

– Не знам шта им је засметало. За све на овој пијаци имамо дозволу, уредно смо све плаћали. Наводно је палета вирила неколико центиметара. Овде продајемо 14 година, ни са једним комуналним полицајцем никада нисмо имали проблем сем са њим – прича несрећна жена.

Фото: Ана Паунковић / РАС Србија Продавац лубеница преминуо док се свађао са комуналним полицајцем

Комуналац Г. Б. је, истиче Љиља, био упоран да легитимише њеног супруга, а како није успевао, позвао је полицију.

– Владан му је објашњавао да је имао два инфаркта и да не сме да се нервира. Међутим, овај му је без имало стида поручио „да ће доживети и трећи“. Други комуналац је пришао мом мужу, унео му се у лице и закачио га раменом. Владан је пао и није му било спаса – присећа се Љиљана.

Владанов син Милош (20) притрчао је оцу и почео да виче на комуналце.

– Тада су га обојица ухватила за рамена и стегла. Хтели су и сина да ми бију.

Каже, полиција је пар минута након тога пристигла, као и Хитна помоћ, коју су позвали очевици.

Фото: Ана Паунковић / РАС Србија Истрага: Припадници МУП и комунални полицајци

– Док су лекари покушавали да га реанимирају, ова двојица су села у кола и побегла. Нису нашли за сходно ни да приђу да виде како је. Само сам га питала: „Јеси ли сада задовољан?“, а он је ћутао. Отишао је као највећа кукавица – уплакано ће Љиља. Да свађа није била случајна, потврђује и податак да је у току судски поступак између Љиљане Бељић и комуналног полицајца Г. П.

– Марта прошле године написао ми је казну да продајем цвеће ван пијаце – каже Љиља.

НИСМО ПРЕКОРАЧИЛИ НАДЛЕЖНОСТИ

Комуналци који су учествовали у инциденту прво су отишли, а онда се вратили у друштву једног од челника те службе.

– Изражавамо жаљење због несрећног случаја који се догодио приликом обављања редовне контроле комуналног реда. Једном лицу које је вршило нелегалну продају нагло је позлило. У поступању нисмо прекорачили мере из своје надлежности – стоји у саопштењу Комуналне полиције.

РЕКЕТИРА СВЕ ПРОДАВЦЕ

Супруга тврди да сви продавци годинама имају проблем с комуналцем Г. Б.

– На овој пијаци имамо шест тезги. Окомио се на нас јер нећу да му плаћам ручкове у „Жару“. Он овде има екипу која му плаћа доручак, ручак и вечеру па њима не пише казне. Страшно је шта раде – тврди Љиља, а потврђују други продавци.

 

Бојана Богосав, Блиц, Насловна фото:Ана Паунковић / РАС Србија Супруга преминулог продавца Љиљана Бељић жестоко оптужује комуналног полицајца 

Можда ти се свиди

Оставите коментар