Почетна » СРАМНО! Мали каже довољно смо богат град да имамо НОВАЦ ЗА ЈАРБОЛЕ, а Ритопек нема воду!

СРАМНО! Мали каже довољно смо богат град да имамо НОВАЦ ЗА ЈАРБОЛЕ, а Ритопек нема воду!

од admin
0 коментар

Пред почетак седнице Скупштине града Синиша Мали је изјавио да је најважнија одлука која ће  бити донета ребаланс градског буџета, али је одговарао и на питања око подизања јарбола високог 120 метара.

– Ја не разумем коме смета да се српска тробојка вијори над Београдом. Улажемо у у дечију заштиту, здравство, социјалу, па и за оне ствари које сматрамо да доприносе атракцији града и да ћемо бити поносни на њих када нешто остане иза нас. Ово је српска тробојка која треба да се завијори над нашим градом. Имамо новца за све, па и за тробојку, а то ће бити један од симбола по којем ће се Београд препознавати. Довољно смо богат град да издвојимо новац за јарболе. Око 200 милиона је велики јарбол, око 100 мањи. На сваком улазу у град биће три заставе – две српске и једна града Београда у средини. један од иницијатора ове идеје је и председник Србије Александар Вучић – рекао је Синиша Мали.

Наиме, из тог вишка финансираће се и изградња јарбола по Београду у укупној вредности од око 360 милиона динара, за један велики јарбол од 120 метара и тридесет мањих од по 30 метара.

На питање новинара телевизије Н1 да ли је од тог новца мого да се изгради вртић, школа, градоначелник Мали је одговорио:

-Немојте ви да бринете за то, ми градимо и вртиће и школе, градимо све! И по питању водовода и канализације, све радимо како треба, а градићемо и заставу.

С друге стране на мање од 15 километра од центра Београда насеље Ритопек нема пијаћу воду као ни водоводну инфраструктуру. Задњи пут им је обећано да ће вода потећи 2014. године.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар