Почетна » СРАМОТА У ПРЕВОЗУ Са оваквим контролорима Београд може да се опрости од туриста

СРАМОТА У ПРЕВОЗУ Са оваквим контролорима Београд може да се опрости од туриста

од admin
0 коментар

Четворо странаца који су јутрос око 9.30 сати били у аутобусу на линији 72, враћајући се са Аеродрома, доживели су непријатну ситуацију када их је контролорка „Бус Плуса“ избацила из аутобуса јер нису имали карте, иако карте нису ни могли да купе јер возачу аутобуса – није радио апарат, каже читалац „Блица“ који је присуствовао непријатној сцени.

– На станици Шпанских бораца на Новом Београду у аутобус је ушла контрола, и почела да проверава карте. Пришли су тим људима а пошто сам им био окренут леђима, тек после неког времена схватио сам да су странци и да са контролорком разговарају о картама. Проблем је био у томе што људи нису имали карте и упорно су контролорки покушавали да објасне да их нису купили јер возачу не ради апарат. Она о томе није ни хтела да чује и није се смирила док их није избацила из аутобуса – препричава сцене догађаја Ненад Вуловић који је у том тренутку био у аутобусу.

Када је схватио у чему је проблем пришао је и покушао да објасни странцима да не морају да напусте возило.

– Мислим да је у питању породица, било их је троје са једним дететом. Објашњавао сам им да не морају да изађу из аутобуса а конторлорки сам се обратио и рекао да нема права да их избацује, поготову јер ми је и возач потврдио да је апарат неисправан. Међутим, она није одустала и људи су избачени из аутобуса у једном тренутку, а и конторлорка је изашла са њима – објашњава Вуловић, и каже да не зна шта се даље догодило јер је, због тога што је ишао на посао, остао у аутобусу.

Револтиран, како каже безобразним понашањем контролорке, звао је и комуналну полицију, а преко Твитера се обратио „Беоком сервису“ и заштитнику грађана Саши Јанковићу.

Одговор „Бус Плуса“
Поводом овог случаја упутили смо питања „Бус Плусу“ и очекујемо одговоре у току дана.

Д. Р./М. Б.     Блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар